BAR HATTI

Yüksek performanslı ve ekonomik şekilde yağ ve şeker bazlı barlar üretir.

Hattımız en az personel ile yüksek kapasitede ürün imal etmek isteyenler için idealdir. 

Bar hattımız ile nuga, fondan, pralin gibi yağ veya şeker bazlı birçok hamur, fitil şeklinde ekstrude edilmek suretiyle üretilebilmektedir. Hattımız yapışkan, koyu kıvamlı ya da yoğrulabilir ürünler ile çalışmaya uygundur.

Pralin veya nuga tarzı hamurlar temperleme ile soğutulurken aynı zamanda şekil verilebilir plastik bir kıvama da getirilir, arzu edilirse hamura fındık, fıstık, pirinç patlağı gibi çeşniler ilave edilir, ekstruderden istenilen şekilde fitil halinde çekilir, soğutulur ve giyotinde kesilir, istenirse çikolata ile kaplanır. Hattın diğer elemanları olan çikolata kaplama makinesi ve soğutma tüneli de firmamız tarafından tedarik edilmektedir.

 

İyi bir üretim elde etmek için ürünlerin yeterli akıcılıkta, 400 Gr/L yoğunluğundan yüksek ve maksimum 100 °C sıcaklığa sahip olması gerekir. Katı malzemeler öncelikle yoğrulabilir kıvama getirilmelidir.