Bar Temperleme

...

 

Ürün Bilgisi

Ekstruder ya da depozitörlerin sürekli olarak sabit sıcaklık, yapı ve viskozitede pralin veya nuga ile beslenmesi için kullanılmaktadır. Bu sayede hem hassas gramaj kontrolü elde edilmesini sağlar, hem de ürününüzün raf ömrünü  arttırır. İçinde fındık, fıstık, pirinç patlağı, kuru meyve parçaları gibi partiküller olan hamurlar ile sorunsuz çalışır.

Basit fakat son derece verimli bir tasarıma sahiptir. Hamurunuzu sadece soğutmakla kalmaz, aynı zamanda onun şekil verilebilir plastik bir kıvama kavuşmasını da sağlar.

Nuga Temperleme Makinesi, ekstruderlerin akışkan hamurlarla sürekli olarak beslenmesini ve ayrıca kazıyıcı soğutma yüzeyleri sayesinde akışkan hamurların soğutulmasının yanında şekil verilebilir kıvama gelmesini sağlar. Ekstruderin standart üretim yapmasını, makineden çıkan hamurun homojen ve sabit sıcaklıkta olmasını sağlamaktadır. 

Arzu ederseniz pralin ya da nugayı havalandırabiliriz.

 


 

 

Teknik Özellikler

  • Kazıyıcılı tip ısı eşanjörüdür. 
  • Makinenin hızı kademesiz olarak ayarlanabilmektedir.
  • 400Kg/saat ile 800Kg/saat arasında değişen kapasitelerde bar hamurunu temperleme işlevini yerine getirir.

 

Teklif İste